lauantai 3. lokakuuta 2009

My favourite things


Tänään oli harvinaislaatuinen päivä siitä syystä, että minulla oli vapaata töistä. Kun tekee töitä koulun ohella ekstraajana, niin vapaat lauantait ovat hyvin harvinaista herkkua. Voitte siis kuvitella harmistuksen määrää, kun vatsani keksi kehittää itselleen mukavan pienen pöpön tostaiyönä. Perjantaina olin kovasti lähdössä töihin kuumeesta huolimatta, mutta pomo suorastaan kielsi tulemasta. Siinä vaiheessa ärsytti suorastaan megapaljon, koska ajatuksiin nousi mielikuva monen tunnin jonotuksesta terveyskeskuksessa, vain yhden saikkulapun takia. No, onneksi se kuitenkin sujui harvinaisen vaivattomasti, ja loppupäivän makasin kotona hermojaraastavasta tylsyydestä kärsien. Aamulla päätin, että minähän en vapaapäivääni  sängyssä vietä, eli nappia naamaan ja kaupungille shoppailemaan!
 



 
 
 

Tänään minulla oli päällä hyvin pitkälti samoja vaatteita, joita olen käyttänyt pitkin alkavaa syksyä. Lemppareita siis:
Jakku: Kirpputori
Kaulaliina ja pipo: Itse neulottuja
Raitapaita ja leggingsit: H&M
Laukku: Kirpputori
Korut: Glitter ja H&M
Kengät (näistä puhuin viime postauksessa!): Sokos, merkki ei nyt muistu mieleeni

Aloitin juuri äsken pienen projektin, josta kerron enemmän hieman myöhemmin. Vihjeenä kuitenkin alla oleva kuva. Esittelen myöhemmin myös muutamat ostokset, jotka tein tänään muun muassa kirpputorilta.


 


Nyt lähden takaisin projektin kimppuun, eli palataan langoille taas myöhemmin! Oikein mukavaa lauantai-iltaa kaikille!

-Hanna-

Ei kommentteja: