perjantai 30. lokakuuta 2009

Viikko asukuvina

Viikko on taas kulunut nopeasti koulun ja voimistelun parissa, eikä aikaa ole pahemmin muulle riittänyt. Tässäpä siis pikainen katsaus kuluneeseen viikkoon asukuvien muodossa.

Kuten viime postauksessa taisin mainita, viime viikon keskiviikkona osallistuin seuramme kilpailu- ja valmennustiimin järjestämään iltaan, jossa vanhemmille ja samalla myös meille valmentajille kerrottiin lajin ja seuramme parissa tapahtuvista muutoksista. Lähdin matkaan taas nykyiseen tapaani viime tingassa, ja asukuvatkin ovat siis sitä luokkaa...


Pipo - Topshop
Huivi - Äidin vanha
Nahkatakki - Only
Huppari - Nike
Farkut - Tiger of Sweden
Kengät - UGG

Tykästyin niin illalla päälleni eksyneeseen asuun, että päätin torstaina uskaltautua UGGit jalassa ihan kouluun saakka. Myös farkuille oli koulupäivä ensimmäinen tänä syksynä. Hanna totesikin hämmentyneenä, että: "Larella on farkut jalassa!" 


Neule - Tiger of Sweden
Sormus - Minzi
Muuten samat kuin edellisessä

Perjantaina suuntasin valmennettavan joukkueeni kanssa Turkuun kauden ensimmäisiin kilpailuihin. Majoituimme taas tuttuun tapaan Turku Hostellissa, jossa on jumppavuosien aikana tullut yövyttyä varmaan jo toista kymmentä kertaa! Paikka on hetki sitten tapahtuneen remontin jälkeen oikein viihtyisä, ei voi muuta kuin suositella edullista majoitusta Turusta kaipaaville.

Lauantaina oli siis itse kilpailut Kupittaan urheiluhallilla. Valmentajana tykkään pukeutua aina edes hiukan tyttöjen kisapukuun sointuvasti, joten tänä syksynä asussa siis hieman violettia.



Pipo - H&M
Nahkatakki - PBO
Kaulakoru - Gina Tricot
Neule - Topshop
Musta tunika - Itse tehty
Sukkahousut - Lindex?
Sukat (jotka ei tässä juurikaan kyllä näy) - jostain Lontoosta
Saappaat - Second hand

Kisapäivä oli oikein onnistunut, mutta valitettavasti pitkän kotimatkan takia myös melko väsyttävä. Reissusta kotiuduttiin noin 22.20. ja yhdentoista kieppeillä olin jo valmistautunut lähtemään kohti Jyväskylän yöelämää. Kerrankin kuvia myös baariasusta, joka hyvin kuvastaa kuluneen syksyn muitakin baariasuvalintoja.






Neuletakki - Vila
Tunika - Tiger of Sweden
Kaulakoru - Itse tehty
Legginssit - Only
Kengät - O.I.S.
Rannekoru - 2or+ByYat

Alkuviikon aamut taisivat olla taas niin hektisiä, ettei aikaa asukuvien räpsimiseen riittänyt. Keskiviikkona päälle päätyi seuraavaa...



Mekko - Kaverilta saatu kirppisvaate
Musta hapsuhuivi (jota en kyllä itsekään tässä näe) - Itse tehty
Sukkikset - H&M
Saappaat - Second hand

Torstain asu.





Pipo- H&M
Neule - 2or+ByYat
Tunika - Stocker
Legginssit - H&M
Saappaat - Second hand

Kiire jatkuu edelleen, mutta toivon löytäväni toisinaan aikaa myös tälle harrastukselle. Huomenna suuntaan taas jv-kisoihin Tampereelle, ja huomenna joudun jännittämään sekä omaa kilpailusuoritustani että tyttöjen suoritusta. Parhaassa tapauksessa kotiutan huomiselta kisareissulta kaksi kirkkainta mitalia, huonompia tapauksia en tahdo edes ajatella!

Nyt lähden auttamaan ystävääni muutossa. Kaunista viikonloppua kaikille!

Laura

Ei kommentteja: