keskiviikko 30. syyskuuta 2009

whose idea was it anyway?


Anteeksi monen päivän hiljaisuus. Olen mielessäni sekä paristi myös ääneen päivitellyt sitä miten päivät sujahtelee menemään niin vauhdilla. Vastahan se oli viikonloppu ja nyt se jo kolkuttelee uudestaan ovella. On se kummallista... Syy siihen, miksi en ole ehtinyt blogiin paneutumaan on jonkun älyttömän hyvä idea aloittaa sellainen pieni sisustus/remonttiurakka kotonamme. Siirrämme tietokonepöydän pois olohuoneesta, jotta saamme sinne vihdoin sellaisen kuuden hengen ruokaryhmän, josta olen niin kauan haaveillut. Mutta urakka ei suinkaan ole pieni, vaan se on levittäytynyt koskettamaan kämppämme jokaista kaappia ja komeroa. Koti on tällä hetkellä verrattavissa atomipommin rähähdyspaikkaan. Okei, ehkä hieman liioiteltua, mutta vain hieman.

Tänään kouluhommien jälkeen suuntasimme Lauran kanssa kaupungille shoppailemaan.


 

 

Nahkatakki: Kirpputori
Valkoinen paita: H&M
Leggingsit: H&M
Ylipolvensukat: GT
Kengät: Converse
Jumituslaukku: Urban Outfitters
Kaulaliina: Itse neulottu
Pipo: H&M

Tuollaisissa vaatteissa lähdin liikkelle, mutta melko nopeasti asu muuttui: Pipo lähti päästä kuumuuden takia, ja samasta syystä myös polvisukat löysivät itsensä kassista. Sokokselta löysin mustat polven yläpuolelle ulottuvat kengät, jotka vaihdoin jalkaani hetimmiten. Kengät esittelen vaikka seuraavassa postauksessa. Ne ovat aikas kivat. Enää kenkäostoslistallani nököttää täydelliset, kohtuullisella korolla varustetut syysnilkkurit, mieluiten mustat. Mistähän sellaiset löytäisin? Ja ehkäpä uusi laukkukin olisi syytä hankkia. Sopivankokoisia, koulutavaroille soveltuvia laukkuja on nimittäin kaapissani aivan liian vähän.

Alla on vielä yksi kuva lauantailta. Olimme poikaystäväni kanssa matkalla Rossoon pannupizzoille. Nam. Viime lauantai oli koti-iltana ensimmäinen laatuaan sitten viime kesäkuun. Oli aika mukavaa, kun ei tarvinnut miettiä baarivaatteita ja- kenkiä tai meikkailla naamaa edustuskuntoon. Mutta ehkäpä kaksi kotilauantaita peräkkäin on liikaa, eli ensi lauantaina taas mekko niskaan ja korot kopisemaan!


 

Huivi: Kirpputori
Jakku: Primark
Valkoinen paita: Rut m.fl.
Laukku: Kirpputori
Korvikset: H&M

Loppuun kuvia viime perjantaiselta vaellus(!!!)reissultani Leivonmäen luonnonpuistoon. Uskokaa kun sanon, että kyseinen ajanviete ei sisälly perusperjantaihini. Mutta oli mukavaa, pitänee tehdä vastaavia reissuja useammin.


 

 

 

 -Hanna-



P.S. Sain tehtyä reklamaation viime postauksessa valituksen aiheena olleista nehkaleggareista. Harmi, tykkäsin niistä kovasti. En viitsinyt ottaa uutta paria tilalle, koska sama venyminen olisi varmasti vain toistunut. No, ehkä löydän paremmat tilalle.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Löysin sattumalta sun blogin! :D oot ainakin elossa ja opiskeluintoa(?) riittää. muista en oikein ole kuullutkaan mitään. Pakko tuosta kansallispuistosta mainita että siitä 9km "sivistyksenpariin" niin siellä olen asunut. Ymmärrätkö nyt miksi olen tälläinen? ;) Pärjäilehän! Terkuin Heli

me and my muse kirjoitti...

Heeei! Opiskeluinnosta ei nyt aina voi olla niin varma, mutta koulussa edelleen pyöritään:) Vieläkö oot samassa paikassa töissä, missä suhun viime kerran törmäsin? Itseasiassa käväsit mielessä silloin kun ajettiin Leivonmäen suunnalla, kun muistelin että olet sieltä päin kotoisin. Muistin siis oikein. Nättiä seutua on!:)

-Hanna-