keskiviikko 21. lokakuuta 2009

Every time I'm falling down

Apua.Taas on vierähtänyt lähes pari viikkoa viime postauksesta - kuinka aika voikin kulua niin nopeasti?! Tekemistä on kyllä ollut aivan hurjasti, mutta silti... Tuntuu, että kuljen vain kalenterini mukaan paikasta toiseen tajuamatta juurikaan edes mitä olen tekemässä. Parempi toisaalta etten edes ajattele, nimittäin silloin voisi olla totaalinen ahdistuminen tästä työmäärästä hyvinkin lähellä.

Mutta sen kummemmitta puheitta pariin viime viikkoiseen löytöön, jotka ovat (enemmän ja vähemmän kirjaimellisesti) lämmittäneet kuluvaa syksyä.







Eli vaaleanruskeat UGGit lähtivat mukaani hyistä syksyä lämmittämään. Tiedän kyseisten jalkineiden olevan hyvinkin mielipiteitä jakavat, but who cares, I love them. Jo kesästä saakka - heh - olen haaveillut UGG-bootseista, ja nyt vihdoin hetken harkinnan jälkeen päätin, ettei talvi saa tulla ilman niitä! Kengät ovat päätyneet jalkoihin lähes joka päivä, yleensä kuitenkin vain treenimatkoilla, jolloin ne ovat ehdottomasti parhaat kengät mitä kuvitella saattaa! Mikään ei lämmitä paremmin (niin kehoa kuin mieltä), kun kymmenen jälkeen kroppaa kolottaen poljen hyytävässä ilmassa kohti ei-niin-lämmintä kämppääni. Suosittelen lämpimästi kaikille vilukissoille!

Toinen ilostuttava ostos viime viikolta on Osiksen hiuspuuteri, jolla kampaukseen saa mahtavaa nostetta. Tätä ilman en enää voi elää! Puuteria sirotellaan hiusten tyveen, jonka jälkeen tupeeraus pysyy latistumatta koko päivän.



Ja lopuksi vielä viimeinen, mutta luultavasti eniten intoa herättänyt ostos. Oma kamera! Tähän asti olen käyttänyt siskoni ja minun yhteistä kameraa, mikä oli luonnollisestikin hieman hankalaa, kun asumme eri osoitteissa. Nyt pitkän etsinnän jälkeen löysin oikein mukavan yksilön, joka on ehdottomasti osoittautunut odotusteni mukaiseksi. Kuva on karmea, mutta parempaa en tällä haavaa jaksanut ottaa/etsiä.



Nyt jatkan kaivattua vapaa päivää rennosti iltakuuteen, jolloin kutsuu seuramme vanhemmille ja valmentajille järjestettävä Kilpailu- ja valmennusilta. Rentouttavaa keskiviikkoa myös muille!

Laura

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Mielestäni uggsit jakavat mielipiteitä vai silloin, kun niitä bongataan julkkisten jaloista heidän kävellessä HIEKKARANNOILLA. WTF?! Suomen oloihin ne ovat varmasti yki taven järkevin ja lämmittävin ostos! Me wants too!

-madde