torstai 22. lokakuuta 2009

Confessions Of A Shoe Freak


Hej på er alla! Nyt tulee tuutin täydeltä kenkäpainoitteista asiaa. Nyt voin ylpeänä pörhistää rintaani ja kulkea leuka pystyssä kaikkien muiden nykyhetkessä elävien ihmisten kanssa, sillä vihdoin ja viimein minäkin  olen siirtynyt nettishoppailun päätä huimaavaan maailmaan! Olen aina kokenut olevani jollain tavalla aikaani jäljessä, koska en vietä iltojani asospistecomeissa ja muissa vastaavissa nettiputiikeissa. Mutta nyt nettishoppailukokemattomuuteni on historiaa! Viime sunnuntaina istuimme ystäväni kanssa tietokoneeni ääressä kuola leukaa pitkin valuen valitsemassa kenkiä Nelly.comin valikoimista.  Tilasimme yhteensä kahdeksat kengät, joista neljät lähtee paluukyydillä takaisin ruotsinmaalle. Näillä näkymin minun kenkävarastoni kasvaa kolmella kenkäparilla. (Joista yhdet ovat vielä tosin saapumatta pienen Nelly.comin päässä tapatuneen kömmähdyksen takia...) Alla näette kengistä kahdet, koska kolmannet ovat ilmeiseti jo poistuneet Nellyn valikoimista, enkä saanut kuvaa kopioitua sieltä. Otan kengistä itse kuvia jahka ennätän.








Ylempänä olevat kengät on varsinainen syy koko nettitilauksen tekemiseen. Kiersin valehtelematta joka ikisen Jyväskylän kenkäkaupan tarkoituksenani löytää baariin ja muihin iltajuoksuihin sopivat mustat nilkkurit. No, kuten ehkä jo arvaattekin, kaupunkikierroksen tuloksena oli ainoastaan itku ja hampaiden kiristys. Kerrankin, kun olin varautunut maksamaan kunnon nahkakengistä enemmän (Huom. olen normaalisti melko pihi ihminen), jouduin ainoastaan toteamaan, että ei ole mitään mistä maksaa. Muovikenkiä kyllä löytyi kaikista kaupoista, ja kehnon materiaalin lisäksi mallissa oli aina jotain häikkää. Päädyin siis väliaikaiseen ratkaisuun: halpoihin (29€) Nellyn mustiin nilkkureihin, jotka ovat toki muovia nekin, mutta sentään omaan tyyliini sopivat. Nahkaisten nilkkureiden metsästys jatkuu siis edelleen. Alemmat kengät siirtyivät ostoskoriin oikeastaan hinnan takia (14,90€). Perus mustia korkkareita ei voi olla liikaa...

Tähän loppuun haluan jakaa kaikille uuden blogilöytöni, joka on koukuttanut minut tietokoneeni ääreen tuntikausiksi jo parina iltana putkeen. Suosittelen todella paljon kaikille, joita kiinnostavat aiheet kuten Paris ja Milan Fashion Week, merkit kuten Balmain, YSL sekä Balenciaga sekä tämän hetken seuratuimmat muoti-ikonit. Hmmm, eikö kuulosta ikävystyttävältä? Blogiin pääset tästä. Enjoy!

Ei kommentteja: