keskiviikko 23. syyskuuta 2009

Kiss and tell



Muisku Tuiskulle. Herralla on aika hyvät näkymät työpaikkamme vessan ovesta. Joskus tuntuu, että Tuiskelon silmät seuraavat, kun vierailee vessan puolella. Tiedättekö, vähän samaan tyylin kuin joillain tauluilla tuntuu olevan liikkuvat silmämunat.

Tänään töissä päällä:
Harmaa neuletakki (tämän hetken favourite): Papillonne
Valkoinen mekko: Only
Vyö: Zara
Leggingsit: Gina Tricot
Paljettikengät: Spirit
Rannekorut: Saksasta ja Glitteristä
Laukkuna toimi alla näkyvä Seppälän alesta napattu hapsuveska.







 






 


Meillä on kotona tällaisia rottia. Neidillä oli tänään aivan uskomaton hellyydenkipeys, mikä näkyi siinä, että koko aamun ajan minulla oli pieni, valkoinen ja karvainen stalkkeri. Olisi varmaan seurannut töihinkin, jos olisin vaan antanut siihen tilaisuuden. Herttaista, mutta tietyn rajan ylityttyä hieman ärsyttävää.


Minulla on hirveä hinku muokkailla vanhoja vaatteitani. Heti kun palkka kilahtaa tililleni suuntaan suorinta tietä niittejä, mokkanahkaista nauhaa ja paljetteja myyvään kauppaan. Yritin kerran aiemminkin metsästää Jyväskylästä niittejä, mutta kaikissa kaupoissa pyöriteltiin päätä vastaukseksi kyselyilleni. Jos joku sattuu tietämään mistä saisi ostettua kyseisiä artikkeleita, niin vinkkejä otetaan vastaan! Projektilistallani on lisäksi pipon, parin tupsun ja mahdollisesti neuleviitan/takin tekeminen. Raportoin tänne projektieni edistymisestä, jahka (onko tuo edes sana?) saan napattua neulomisinnostuksen hännästä kiinni.

Hyvää yötä kaikille!

-Hanna-

Ei kommentteja: