torstai 24. syyskuuta 2009

Someone should tell the weatherman that it is fall already



 

 


Tänään koulussa:
Jakku (sama kuin aiemmin): Kirpputori
Kaulaliina: Itse neulottu
Harmaa paita: Mallikappale Vilasta
Tekonahkaleggarit: Gina Tricot
Laukku: Urban Outfitters
Kaulakorut: H&M ja Glitter
Kengät: Bronx


 

 

 

 


Siis mikä tätä säätä vaivaa? Aivan upea keli, taas! Nautitaan vielä kun voidaan. Minulle iski tänään eräs harmituksen aihe. Nuo tekonahkaleggingsit, jotka minulla oli tänään päällä, aiheuttivat minulle harmaita hiuksia koulussa. Olen tähän mennessä käyttänyt niitä kolmesti, ja pöksyt ovat siinä ajassa venähtäneet lähes käyttökelvottomiksi. Kokoon on tullut noin kaksi pykälää lisää. Joudun siis kahden minuutin välein kiskomaan niitä hyvinkin sulokkaasti ylöspäin, ettei takamukseeni ilmesty sellaista löysää tekonahkapussia. Oikein hurmaavaa. Leggingsien materiaali on sellaista, ettei niitä voi edes kutistuttaa koneessa. Tuumailen tässä reklamaation tekemistä. Harmittaa, koska leggingsit ovat olleet ihan lempparini...

Kuvassa näkyvä kaulaliina on tämän syksyn ensimmäinen neuletuotokseni. Siinä on todellisuudessa yksi roikkuva tupsu, mutta piilotin sen tänään kaulaliina uumeniin, koska tupsu ei oikein istunut asuuni. Tarkoitus olisi vielä näpräillä toinen tupsu siihen kaveriksi. Näytin poikaystäväni mukaan tämän päivän asussa siltä, että voisin hoitaa ihmisten asuntoasioita. Nahkahousut tuovat auttamatta auktoriteettia!:)

-Hanna-

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

No vihdoin on lederhosenit rantautuneet Hannankin vaatekaappiin!! Madde onnittelee ostoksesta :D Vaikka ne vähän venyneet olisikin..