torstai 21. tammikuuta 2010

Kuivia katuja odotellessa...

Esittelyssä tänään itselle hankittu lahja nro 2. Maailman jumalaisimmat kengät, jotka aiheuttivat sellaisen ostohuuman, että Himoshoppaajakin olisi ylpeä. Näitä ihastelin netin välityksellä jo ennen Helsingin reissuani, ja siellä metsästin kyseisiä kaunokaisia kahdesta Ziosta, joista jälkimmäisessä onni osui kohdalle.














Tumman harmaata mokkanahkaa, korko noin 11 cm ja platoa pari senttiä. Yllättävän mukavat jalassa ottaen huomioon huimat korot! Nämä päätyvät jalkaan varmasti luvattoman monta kertaa tulevan kevään aikana. Yhdistetään niin mustaan nahkaan kuin värikkäisiin, kevyisiin kesävaatteisiin (, jos sellaisia kevään tullen kaappiin eksyy...). Vaikka pidänkin talvesta, ja tälläkin hetkellä vallitsevista kauniista pakkapäivistä, niin kieltämättä alkaa jo kevään tulo houkuttaa... Keksitte varmaan miksi?! ;)


Kuivia katuja herkeämättä jo odotteleva,
Laura

2 kommenttia:

tanja kirjoitti...

hahaa! täällähän näitä kaunokaisia pääsee tiirailemaan, kun ne eteisestä silmän katseltavista aivan liian nopeasti katosivat jyväskylään :D

nämä ihanuudet saa mut edelleen toivomaan, että osaisin kävellä hirmuisen korkeilla koroilla!

t. (kateellinen) tanja :)

me and my muse kirjoitti...

Nyt kuule korkkarikouluun! Kotona vain kopistelet korkokengät jalassa joka ilta, niin eiköhän sitä pian ala askel luistaa! :)

Laura